Nieuws

 • Nieuwe bestuursleden gezocht

  02-03-2019

  Wij zijn op zoek naar twee nieuwe leden die ons bestuur willen versterken. Wij zoeken:

  2 enthousiaste algemene bestuursleden met interesse voor fondsenwerving en/of die het leuk vinden projecten te helpen ontwikkelen voor de Wenum Hoeve.

 • Hulpboeren zitten er warmpjes bij

  27-01-2019

  De stichting vrienden van de Wenum hoeve hebben dit jaar met behulp van de donaties van donateurs en een gift van de Jachtlaankerk truien gekocht voor de hulpboeren. In de foto is te zien hoe blij ze hiermee zijn. De stichting wil hierbij ook haar donateurs bedanken voor hun bijdrage. Hiermee ondersteunen we het waardevolle werk van de hulpboeren. Mocht u ge├»nteresseerd zijn om donateur te worden, kijk dan op www.wenumhoeve.nl.

 • foto_els-.jpg

  Koninklijke Onderscheiding

  01-05-2017

  Vorige week mocht onze oud-voorzitter van het bestuur, Els van de Ven, een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. In de volksmond 'lintje' genoemd.

  Een mooie symbolische erkenning voor persoonlijke en bijzondere verdiensten voor de samenleving.
  Aansluitend was er voor Els op de Wenum Hoeve nog een receptie geregeld. Ook hier werd zij nog eens flink in het zonnetje gezet.

  Wij feliciteren Els van harte met deze terechte onderscheiding!

 • flyer.jpeg

  Boerderijwinkel

  22-06-2016

  Sinds kort heeft de boerderij een zogenaamde boerderijwinkel. 

  In deze winkel worden alle eigen producten verkocht, maar ook wordt er een kopje koffie of thee geschonken met een heerlljke eigen gebakken Wenumse Wafel. Bij de producten moet u denken aan groente en fruit uit eigen tuin, maar ook het vlees van de eigen gehouden Hereford koe. Daarnaast uiteraard de eigen gemaakte jam, mosterd, honing, brood etc.. Allemaal door de hulpboeren vervaardigd. 

   

 • kalverbungalow.jpeg

  Kalverbungalow

  29-05-2016

  Vanuit een private donatie hebben we voor de boerderij een kalverbungalow kunnen realiseren. 

  Een mooie manier om de kalfjes een veilige plek te geven. Tevens kunnen onze hulpboeren ze hier goed en makkelijk verzorgen. Wij en de donateur zijn blij dat we een lang gekoesterde wens van de Wenum Hoeve in vervulling konden laten gaan. 

 • duofiets.JPG

  Duofiets

  09-02-2016

  Sinds vorige week is de Wenum Hoeve een duofiets rijker. Na een aanvraag, door onze adviseur Gregor van de Brink, aan het Oranjefonds, kon deze fiets worden aangeschaft. Ook de hulpboeren die wat minder makkelijk op een gewone fiets stappen kunnen nu samen met een begeleider van het schitterende Wenum Wiesel vanaf de fietspaden genieten.

  Er is en wordt inmiddels al veel gebruik van gemaakt.